DIMITROV POKOPAO HRVATE: U Beogradu je bilo STRAVA, o Zadru sam morao da GUGLAM (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2020, 16:51

DIMITROV POKOPAO HRVATE: U Beogradu je bilo STRAVA, o Zadru sam morao da GUGLAM (FOTO)

Nastavlja se Adria tur.

Bugarski teniser Grigor Dimitrov učestvovaće na drugom turniru Adrija tura u Zadru. Pored njega i organizatora Novaka Đokovića, nastupiće i hrvatski dvojac Marin Čilić i Borna Ćorić, odnosno Nemac Aleksandar Zverev.

Dimitrov kaže da mu je u Beogradu prošle nedelje bilo sjajno.

- U Beogradu je bilo odlično. Prošlo je puno vremena od posljednjeg puta kada smo se takmičili. Mislim da smo svi jedva čekali da se vidimo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Uprkos tome što se takmičimo međusobno, mislim da to ipak prelazi neki nivo iznad. Jedva sam čekao zaigrati s prijateljima i protivnicima. Zajedno smo trenirali, hteli smo videti na čemu smo - rekao je Dimitrov.

@GrigorDimitrov @chrisgroh1012 Zadar Airport! pic.twitter.com/y78JixG37K

— 🇧🇬🎾Daniel Djenev (@dido404) June 17, 2020

Bugarin se nada da će i u Hrvatskoj uživati, baš kao i u Srbiji.

- U Zadru očekujem jak turnir jer će nastupiti vrhunski igrači. Marin i Borna su odavde, to daje čar ovome turniru, ljudima je to potrebno. Guglao sam Zadar da vidim šta je lepo, što nije i jako se radujem nastupu. Hrvatska je sjajna zemlja, lepo je videti ovo sve i nadam se da ćemo uživati. To je i jedan od razloga zašto sam došao malo ranije  istakao je Grigor.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.