Čukin slavljenički remi: Domžale otpisane teže nego što se očekivalo, Azeri stižu na Brdo!

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2015, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukin slavljenički remi: Domžale otpisane teže nego što se očekivalo, Azeri stižu na Brdo!

Bez golova na Banovom brdu u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope

Čukin remi vredan pobede. Izabranici Vladana Milojevića obezbedili su plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto su u revanš meču na Banovom brdu odigrali bez golova sa slovenačkim Domžalama i zahvaljujući pobedi u prvoj utakmici obezbedili prolaz u narednu rundu. Tamo iz čeka Gabala iz Azerbejdžana, koja je nešto ranije eliminisala Dinamo Tbilisi.

Već >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na samom startu bilo je jasno da se situacija na terenu neće odvijati baš kao na samom početku utakmice u Soveniji. Domžale su gotovo u prvom napadu preko Podlogara ozbiljno pripretile, došlo je čak i do blagog kontakta, ali nedovoljnog da bi se strogi bugarski arbitar Nikola Popov odlučio za najstrožu kaznu. Ipak, sve nakon uvodnih par minuta, kada su gosti imali blagu terensku inicijativu, prošlo je apsolutno u znaku domaćih igrača.

Kako je se meč odvijao izabranici Vladana Milojevića sve su više stezali obruč oko šesnaesterca slovenačkog tima. Ipak, prvu veliku priliku na utakmici stvorio je neumorni Rajko Brežančić, čiji je udarac iz kornera u 25. minutu utakice završio na stativi gostujućeg golmana. Nejc Vidmar je bio potpuno nemoćan, lopta ga je preletela, ali je umesto mreže pogodila okvir njegovog gola.

Deset minuta kasnije brzonogi Andrija Pavlović je propustio jednu od najboljih šansi na ovoj utakmici. On je sjajno iskoristio pravovremeni pas kapitena Igora Matića, odlično izbacio svoje čuvare iz igre, ali je njegov udarac završio tik pored leve stative gostujućeg gola. U međuvremenu, dok je Čukarički dominirao na terenu gosti su sve više ulazili u nervozu i konstantnu raspravu sa bugarskim arbitrom, pa su prvo poluvreme završili sa četiri, a utakmicu sa šest žutih kartona.

U drugom poluvremenu gosti pratkično krenuli na sve ili ništa, što je u nekoliko navrata moglo žestoko da im se obije o glavu, a u 78. minutu i da im donese toliko željeni pogodak. Podlogar je izbio sam pre gol Brđana, ali je mu je fenomenalni Nemanja Stevanović sjano ušao u šut i sprečio već viđeni pogodak.

Samo dva minuta ranije Čukarički je mogao da reši pitanje prolaska u drugo kolo kvalifikacija. Dragoljub Srnić je odlično centrirao sa levog boka, Bojić je odlično tukao glavom, ali je se zatresla prečka gostujućeg gola. U stopostotnoj šansi u 70. minutu bio je i Matić, koji je sa svega tri metra udaljenosti glavom praktično dodao loptu Vidmaru.

U tim trenucima kao da su i jedni i drugi u potpunosti istrošili municiju, pa su poslednjih desetak minuta protekli bez većih uzbzđena sa obe strane, pa se na kraju sasvim zasluženo radovao Čukarički.

ČUKARIČKI – DOMŽALE 0:0

Stadion na Banovom brdu

Gledalaca: 3.000

Sudija: Nikola Popov (Bugarska)

Žuti kartoni: D. Srnić, S. Srnić, Matić, Janković, Stojiljković (Čukarički) – Trajkovski, Morel, Vancaš Požeg, Horvat, Korun (Domžale)

Crveni karton: Korun u 88. minutu (Domžale)

ČUKARIČKI (4-2-3-1): Stevanović – Stojković, Pjasentin, Ostojić, Brežančić – Srnić, Janković – Bojić, Matić (od 69. Mandić), Srnić – Pavlović (od 80. Stojiljković).

DOMŽALE (4-3-2-1): Vidmar – Skubic, Korun, Horić, Trajkovski – Majer (od 67. Vuk), Horvat, Husmani (od 81. Šišić) – Morel, Požeg Vancaš (od 60. Grvala) – Podlogar.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kako je Nemanja Matić doživeo Čuku: Verujem da idu daleko!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jul.2015, 09:51

As Čelsija uživo pratio duel Brđana protiv Domžala..Čukarički je uspeo da se plasira u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope posle remija na Banovom brdu u revanš meču sa Domžalama. Lepu atmosferu na stadionu upriličio je i as Čelsija Nemanja Matić, koji je ovu utakmicu pratio iz svečane...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.