Izvor: Danas, 12.Avg.2022, 08:54

Četvrti dan protesta: Poljoprivrednici nisu prihvatili ponudu Vlade nastavljaju sa blokadama u Novom Sadu

Poljoprivrednici su odlučili večeras da ne prihvate ponudu Vlade i da nastave sa blokadama u Novom Sadu. Traktori će se kao i sinoć blokirati saobraćaj od Jevrejske ulice, dužu Bulevara Mihajla Pupina i Varadinski most. Ali kako kažu demonstranti ovo proširenje blokade je upozorenje i neće trajati dugo.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi sad i danas stoji, očajni poljoprivrednici nastavili bolokade (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 12.Avg.2022

Centar Novog Sada u blokadi je četvrti dan za redom, a poljoprivrednici koji protestuju ispred zgrade Vlade Vojvodine traktorima su blokirali centralne saobraćajnice u 10 časova.. Kako javlja reporterka 021.rs sa lica mesta, poljoprivrednicima nije namera da poremete kretanje građana u velikoj meri.. Poljoprivrednici...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.