Čelsi je baš zapeo za igrača Juventusa, a šta je njegov cilj?

Izvor: Sportske.net, 17.Okt.2018, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi je baš zapeo za igrača Juventusa, a šta je njegov cilj?

Ekipa Čelsija ima za cilj da dovede fudbalera koji je i dalje član Juventusa.

Menadžer Danijelea Ruganija je potvrdio, Čelsi jeste zainteresovan za njegove usluge.

Ovaj 24-godišnji fudbaler je već ranije radio sa Maurisijom Sarijem u Empoliju, pa nije ni čudo što ga traži i u Čelsiju jer je Rugani bio odličan u to doba.

"Čelsi je imao veoma jaku želju da dovede Ruganija, Juventus je pregovarao, ali igrač nije želeo da napušta ekipu. Njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << cilj jeste da zaradi mesto u startnih 11 Juventusa", rekao je Davide Torčia, njegov menadžer.

"Juventus veruje u njega i priprema pregovaranje za novi ugovor. Sadašnji ugovor ističe 2021. godine, pa nema previše žurbe, ali ne možemo previše ni da čekamo", rekao je Torčia.

Rugani je do sada odigrao samo jednu utakmicu u Seriji A ove sezone, uglavnom je na klupi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.