Carinici na Horgošu zaplenili neprijavljen nakit i satove vredne 357.000 evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2024, 10:49

Carinici na Horgošu zaplenili neprijavljen nakit i satove vredne 357.000 evra

Carinici na Horgošu su u saradnji sa policijom zaplenili neprijavljeni zlatni nakit i kolekciju luksuznih satova u vrednosti od 357.000 evra, saopštila je Uprava carina. Neprijavljeni nakit i satovi su otkriveni u mercedesu stranih registarskih oznaka kojim je tročlana porodica stranih državljana putovala iz Beča ka Beogradu.
Upitani da li imaju nešto da prijave, putnici su odgovorili odrično, ali je detaljnim pregledom utvrđeno da se u porodičnom prtljagu nalazi pregršt dragocenosti koje je vozač, prema sopstvenoj izjavi, navodno zaboravio da prijavi zbog preopterećenosti poslovnim obavezama.
Carinici su u prtljagu pronašli više od 200 dukata Franc Jozef vrednih više od 40.000 evra i čak sedam ručnih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Na Horgošu zaplenjeni zlatni nakit i kolekcija luksuznih satova vredni 357.000 evra

Izvor: Radio 021, 09.Maj.2024

Carinici su u sredu, 8. maja na prelazu Horgoš imali zaplenu vrednu 357.000 evra.

Nastavak na Radio 021...

ŠOK ZAPLENA VREDNA 375.000 EVRA! Carinici su zaustavili luksuzni mercedes na Horgošu, a ono što su našli u gepeku zauvek će pamtiti: Evo kako se vozač pravdao (FOTO)

Izvor: Blic, 09.Maj.2024

Zaplena vredna 357.000 evra rezultat je rada carinskih službenika, koji su 8. maja 2024. godine na prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili da se u prtljagu jednog putnika nalazi pravo malo neprijavljeno bogatstvo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.