Izvor: Blic, 09.Maj.2024, 10:42

U SRBIJI NIKO NIJE NADLEŽAN ZA BEZBEDNOST U LUNA PARKOVIMA?! "Mogu da imam atest i od Svetog Petra, ali džaba ako ringišpil nije sklopljen kako treba"

Više dece povređeno je na vašaru u Kuršumliji kada se otkačio deo konstrukcije ringišpila. Jedno dete je zadobilo teže povrede i životno je ugroženo, a više njih zadobilo je lakše telesne povrede. Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić saopštio je da su uhapšeni J. N, zakupac placa i Z. Lj, vlasnik ringišpila koji se srušio.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vašarski rekviziti još iz Titovog doba: Treća nesreća u nizu zbog neispravnosti ringišpila

Izvor: Danas, 09.Maj.2024

Jedno dete je teško povređeno, dok je njih 12 zadobilo lakše povrede u nesreći koja se dogodila na vašaru u Kuršumliji, kada se jedan ringišpil otkačio. Nažalost, u manje od godinu dana ovo je treći slučaj u nizu raspadanja vašarskih rekvizita.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.