Bursa ima Freja, Taiva, milione... Ali Voša je u narednoj rundi!

Izvor: RTS, 08.Avg.2013, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bursa ima Freja, Taiva, milione... Ali Voša je u narednoj rundi!

Bursa - Vojvodina 0:3. "Legija stranaca" i milioni Burse nisu vredeli ništa onog trenutka kada su na teren u Turskoj istrčali izabranici Marka Nikolića. Vojvodina, golovima Oumarua, Vranješa i Kaluđerovića napravila iznenađenje večeri, i pobedom overila plasman u narednu rundu.

Sve vesti i zanimljivosti iz sveta sporta možete pratiti i na našim Fejsbuk i Tviter stranicama.  

21.23 - Gotovo je, Vojvodina načinila iznenađenje, i "pregazila" Bursu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na njihovom terenu sa 3:0.

21.10 - GOOOOOL! Andrija Kaluđerović postiže treći gol za Vojvodinu u 82. minutu, i sada je već izvesno da je Vojvodina napravila, po mnogima, najveće iznenađenje u ovbom kolu! 

20.20 - Poluvreme u Turskoj, Vojvodina vodi sa 2:0. 

19.59 - Goooooool! Vranješ povećava prednost Voše u 29. minutu, sada 2:0. 

19.39 - Gooool! Vojvodina vodi sa 1:0. Strelac je Oumaru u 9. minutu.

19.30 - Počela utakmica između Vojvodine i Burse.

Fudbaleri Vojvodine izborili su baraž za Ligu Evrope pošto su večeras u Bursi, u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija, savladali istoimeni turski tim sa 3:0.

Novosađani su ostvarili veliki uspeh i zasluženo se probili u narednu rundu takmičenja, nakon što su iznenadili i potpuno nadigrali favorizovanog protivnika.

Na stadionu Ataturk, pred oko 20.000 gledalaca, Vojvodina je golovima Oumarua u 9, Vranješa u 29. i Kaluđerovića u 83. minutu, maestralno izborila veliku pobedu nad daleko skupljim i favorizovanim timom.

Fudbaleri Vojvodine iznenadili su ne samo protivnika, već verovatno i sopstvene navijače fantastičnom predstavom u Bursi, gde su do nogu potukli favorizovani turski tim.

Izabranici trenera Marka Nikolića igrali su gotovo bez greške, disciplinovano, odgovorno i požrtvovano, pa su od početka meča kontrolisali dešavanja na terenu.

Nikolić je odlično postavio taktiku, a novosadski crveno-beli sproveli je na majstorski način, pokazavši da imaju kvalitetan sastav, sposoban da se bori za Ligu Evrope. Odbrana je delovala neprobojno, a iz kontranapada Novosađani su stvarali velike probleme domaćoj ekipi.

Iznenađenje je najavljeno već posle pola sata utakmice pošto je Vojvodina povela sa 2:0. Oumaru se dobro snašao u blizini gola i pogodio mrežu, prednost je diplirao Vranješ, a blistavu partiju predstavnika Srbije krunisao je Kaluđerović u finišu susreta.

Na kraju, ne samo da je odbranjen remi iz prvog meča u Novom Sadu (2:2), već je izborena velika i ubedljiva pobeda kojom je Vojvodina "na vratima" fantastičnog uspeha.

Žreb parova baraža za Ligu Evrope biće održan u petak.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.