Uživo: Crvena zvezda - Černomorec od 20:30, Vojvodina povela u Turskoj!

Izvor: Blic, 08.Avg.2013, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crvena zvezda - Černomorec od 20:30, Vojvodina povela u Turskoj!

Fudbaleri Crvene zvezde od 20:30 igraju na Marakani revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, i to protiv Černomoreca koji je u Ukrajini savladao crveno-bele sa 3:1. Zbivanja sa tog susreta, kao i sa gostovanja Vojvodine u Turskoj, gde od 19:30 igra protiv Burse koja je izvukla povoljnih 2:2 u Novom Sadu, možete da pratite uživo uz Blicsport.rs!

19:41 - Grotlo Marakane

Beograd je najtoplija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prestonica Evrope, bar u ovom danu.

Da li će grotlo Marakane biti kobno po Černomorec? Očekuje se 40.000 navijača na našem najvećem stadionu, o čemu više možete pročitati ovde.

19:34 - Na Marakani sve više ljudi, stigao i Čović

Nebojša Čović, potpredsednik FK Crvena zvezda i prvi čovek košarkaške sekcije crveno-belih, stigao je na Marakanu. Usled povrede noge na košarci, stigao je na najveći stadion sa longetom oko stopala.

19:33 - Počeo meč Burse i Voše

'Ajmo, Novosađani!

Počeo je meč između Burse i Vojvodine, u kome za ekipu trenera Marka Nikolića nastupaju Delač, Leković, Đurić, Trajković, Vulićević, Radoja, Vranješ, Poletanović, Oumaru, Škuletić i Alivodić.

19:30 - Dobro došli!

Dobro došli na novi Blicsport.rs blog uživo, u kome ćemo iz minuta u minut ispratiti nastup Crvene zvezde u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Černmoreca koji ima prednost od 3:1 iz prve utakmice, a uz taj duel, koji počinje u 20:30, moći ćete da pratite i zbivanja iz Turske, gde od 19:30 Vojvodina igra protiv Burse koja je izvukla povoljnih 2:2 u Novom Sadu.

Javite se, pišite, čeka vas obilje materijala, foto i video, informacije sa lica mesta - ali i diskusija. Šaljite vaše komentare, kao i obično, ili putem Tvitera, korišćenjem #zvezda u vašim tvitovima.

Krećemo!

Najčitanije SADA: U centru Beograda mirno, "delije" stižu i iz bivših SFRJ republika Martinović za sigurnu odbranu, nova šansa Vukanu, Dauda u napadu Zvezde Marakana najtoplija tačka Evrope, Zvezda čeka usijanje protiv Černomoreca

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Crvena zvezda – Černomorec od 20:30, Vojvodina povela u Turskoj!

Izvor: Dzungla.org, 08.Avg.2013

Fudbaleri Crvene zvezde od 20:30 igraju na Marakani revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, i to protiv Černomoreca koji je u Ukrajini savladao crveno-bele sa 3:1. Zbivanja sa tog susreta, kao i sa gostovanja Vojvodine u Turskoj, gde od 19:30 igra protiv Burse koja je izvukla povoljnih...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.