Bundesliga: Jarčevi za deset minuta razbili Ajntraht

Izvor: Sportal.rs, 08.Mar.2015, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundesliga: "Jarčevi" za deset minuta razbili Ajntraht

Fudbaleri Kelna prekinuli su niz od pet mečeva bez pobede, pošto su u okviru 24. kola Bundeslige savladali ekipu Ajntrahta sa ubedjivih 4:2.

Domaći su u prvom delu bili bolji rival, iako je posed lopte bio na strani gostujuće ekipe. Do vođstva su "jarčevi" stigli u 28. minutu kada je Dejverson na sjajan način lobovao istrčalog golmana ekipe iz Frankfurta. Do poluvremena mogao je Keln i do ubedljivije prednosti, ali Peško i Uđah nisu uspeli da savladaju Trapa.

U nastavku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << fudbaleri Ajntrahta su zaigrali angažovanije, a posle nekoliko poluprilika Majer je doneo izjednačenje u 58. minutu. Šutirao je napadač Frankfurta, golman Kelna odlično odbranio, međutim na odbijenu loptu ponovo je naleteo Majer i lako je zakucao u mrežu za 1:1.

A onda "blickrig" domaćih. Prvo je Marsel Rise u 72. minutu sjajnim udarcem sa ivice šesnaesterca vratio vođstvo "jarčevima". Samo sedam minuta kasnije Keln dolazi do dva gola prednosti Osako posle dodavanja Uđaha pogodio sa ivice kaznenog prostora. Definitivno pitanje pobednika rešeno je 82. minutu kada se i Uđah upisao u strelce.

Do kraja meča Ajntraht je uspeo da ublaži poraz preko Majera, koji je ovog puta bio precizan sa bele tačke.

Bundesliga, 24. kolo

Štutgart - Herta 0:0

Subota

Augzburg - Volfsburg 1:0

(Kor 63)

Frajburg - Verder 0:1

(Di Santo 81)

Hamburg - Borusija Dortmund 0:0

Hanover - Bajern 1:3

(Kijotake 25 - Ćabi Alonso 28, Miler 61 pen, 73)

Šalke - Hofenhajm 3:1

(Fuhs 12, Mejer 41, 53 - Foland 73)

Majnc - Borusija Mehengladbah 2:2

(Gajs 73, Okazaki 77 - Rafael 27, 67)

Nedelja

Keln - Ajntraht 4:1

(Dejverson 28, Rise 72, Osako 79, Uđah 82 - Majer 58)

Paderborn - Bajer Leverkuzen 17:30

(Foto: Beta/AP Photo/Kerstin Joensson)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.