Izvor: RTS, 06.Maj.2021, 15:11

Bronza za džudistkinju Perišić na Grend slemu u Kazanju

Srpska džudistkinja Marica Perišić osvojila je bronzanu medalju na Gren slem turniru u Kazanju.
Reprezentativka Srbije je u kategoriji do 57 kilograma u takmičenju u grupi zabeležila sve tri pobede, savladavši takmičarke iz Obale Slonovače, Češke i Izraela.

U polufinalu je poražena od Ruskinje Mezetskaje, ali je u borbi za bronzano odličje bila bolja od Ruskinje Kazarine.
Još jedna srpska džudistkinja Milica Nikolić je u kategoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << do 48 kilograma stigla do polufinala, ali je poražena u repasažu za bronzu od Ruskinje Kubulove.
U muškoj konkurenciji, Strahinja Bunčić u kategoriji do 66 kilograma i Zebeda Rekviašvili u kategoriji do 81 kilograma, poraženi su već u prvom kolu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

GREN SLEM KAZANJ: Bronza za Maricu Perišić

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021

Srpska džudistkinja savladala Ruskinju Kazarinu za odličje...Srpska džudistkinja Marica Perišić osvojila je bronzanu medalju na Gren slem turniru u Kazanju. Reprezentativka Srbije je u kategoriji do 57 kilograma u takmičenju u grupi zabeležila sve tri pobede, savladavši takmičarke iz Obale Slonovače,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.