Brejk! Ljulj zaljuljao Barselonu, serija se seli u Madrid

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jun.2016, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brejk! Ljulj zaljuljao Barselonu, serija se seli u Madrid

Real Madrid slavio s 90:70 i tako izjednačio na 1:1 u seriji

U prvom meču finalne serije Barselona se izvukla, ali sada joj nije bilo spasa! Real Madrid je odigrao odličan meč i sa 90:70 slavio u Palati sportova Blaugrana i tako došao do 1:1 u seriji koja se igra do tri pobede.

Real je od samog početka duela stavio do znanja svima da je želeo pobedu, poveo u prvoj četvrtini sa čak 16 poena razlike i tu je već bilo jasno da će Madriđani doći do pobede. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Barsa se donekle vratila u naredne dve deonice, ali je u poslednjoj svaka sumnja otklonjena.

Real je odlično gradio unutrašnju igru preko Gustava Ajona koji je ubacio 19 poena, a Serhio Ljulj je bio pravi motor ekipe, ubacio je 20 poen, dodao četiri asistencije i time je vodio svoj tim ka veoma važnom trijumfu.

Kada je Barselona u pitanju - nije domaćin imao dovoljno raspoložene igrače da bi se suprotstavio raspoloženom rivalu. Donekle su Ante Tomić sa 14 poena i Stratos Perperoglu sa 10 držali balans, ali je to bilo premalo.

Barselona je jako loše gađala za tri poena, pogodila je četiri šuta, dok je Real Madrid ubacio 10 iz približnog broja pokušaja. Tu treba tražiti razlog ovakvog rezultata. Kraljevski klub je bio mnogo raspoloženiji.

U sledećem meču koji se igra 20. juna Real Madrid će biti domaćin i imaće priliku da pređe u vođstvo i dođe na korak od odbrane titule.

Finalna serija igra se do tri pobede.

La conexión entre Sergios le da un respiro al @RMBaloncesto #PlayoffLigaEndesa https://t.co/mgQaAVPb5z

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ACB - Šampion sa +20 stigao do "brejka" u Barseloni

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2016

Aktuelni šampion Španije Real Madrid stigao je do "brejka" u finalnoj seriji plej-ofa, pošto je u drugom meču u Barseloni tukao domaćina sa 20 poena razlike...Košarkaši Real Madrida stigli su do izjednačenja u finalnoj seriji plej-ofa ACB lige pošto su večeras kao gosti savladali Barselonu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.