Završen prvi internacionalni festival outdoor turizma u istarskoj Fažani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2024, 07:13

Završen prvi internacionalni festival outdoor turizma u istarskoj Fažani

Rastući trend turizma koji zagovara boravak u prirodi uz mnoge adrenalinske aktivnosti naveo je turističke poslenike iz Istre da organizuju Međunarodni Festival Outdoor Turizma, prvi u Evropi.
Uz panel-razgovore i savetovanja te prateće muzičke programe održano je i nekoliko duhovitih takmičenja, koja su imala elemente fizičkih aktivnosti kroz trčanje, vožnju bicikla i kajaka na otvorenom moru.
Izraz "outdoor" turizam moguće je u srpskom jeziku objasniti samo opisno. Sve je više kampera na putevima, sve više onih koji planetu istražuju motociklima ili vozeći bicikl, noseći sa sobom samo neohodne stvari, da bi noćivali u šatoru ili kvalitetno uređenoj samohodnoj kamp-kućici. Mogli bismo to da nazovemo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.