Bogdan Bogdanović za Vesti: U reprezentaciji zato što volim

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2017, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdan Bogdanović za "Vesti": U reprezentaciji zato što volim

Bogdan Bogdanović danas je velika svetska košarkaška zvezda. U poslednjih pet sezona prešao je put od talenta koji mora da napusti teren zbog nediscipline preko potpunog lidera Partizana u osvajanju poslednjih trofeja za taj klub pre tri godine do košarkaša koji je nosilac igre evropskog prvaka Fenerbahčea na putu ka tituli. Sada ga čekaju u NBA Sakramento Kingsi, koji su preuzeli prava na njega od Feniks Sansa i potpisali najskuplji ugovor sa jednim debitantom (rukijem) >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ikada: 27 miliona dolara za tri godine!

Ono što su mnogim klincima sa narandžastom loptom snovi Bogdanu su stavke u biografiji ili dnevnom rasporedu vremena. Provešće pre Amerike još jedno, peto uzastopno, leto u reprezentaciji Srbije... I, kroz sve te uspehe, ide sa osobitim osmehom dečaka iz susedstva i toplotom koja se oseti čim mu se približite. Ovaj mladić od nepunih 25 godina sa tim osmehom, zavidnim rečnikom za jednog sportistu i strpljenjem ostvarenog čoveka odgovarao je na sva pitanja novinara.

Šta je još Bogdan rekao našem novinaru Filipu Simiću čitajte u vikend izdanju "Vesti".

"Vesti", novine vaše porodice i vaše otadžbine, biće sada 24 časa sa vama.

Zavisno od toga da li korisitite android ili apple platformu aplikaciju možete skinuti sa:

za Apple uređaje: https://appsto.re/de/XSioib.i

za android uređaje: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publiss.client.p999R6wI!

Tvoje novine na ekranu!
Pogledaj vesti o: Partizan,   NBA

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.