Bogdan izabrao broj u Kingsima, simbolika je jasna! (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2017, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdan izabrao broj u Kingsima, simbolika je jasna! (foto)

Bogdan Bogdanović je dobio svoj broj u Sakramentu, posle dužeg vremena ostao bez svoje ''trinaestice''.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović u svom novom klubu će nositi dres sa brojem osam.

On se novim brojem pohvalio na svojim društvenim mrežama i izazvao lavinu komentara i reči podrške.

Poznato je da je Bogdanović kroz šalu pitao Predraga Stojakovića koliko košta da Kingsi sa svodova spuste njegov broj 16, ali je Bogdan na kraju uzeo osmicu kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njegov idol Kobi Brajant, koji je taj broj nosio na početku karijere.

Verovtno je Bogdan želeo da nastavi tradiciju i izabre ponovo svoju taličnu ''trinaesticu'', ali ona pripada Jorgosu Papajanisu.

I nama ostaje samo da poželimo sreću našem Bogdanu i da mu i ova ''osmica'' bude talična kao broj 13 u prethodnim klubovima.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bogdanović izabrao broj, pa uzoru na Kobija?

Izvor: B92, 28.Jul.2017

Bogdan Bogdanović naredne sezone nosiće broj osam u Sakramentu, a zanimljivo isti je Kobi Brajant uzeo na početku duge karijere. Bogdanović je sa Kingsima potpisao trogodišnji ugovor vredan 27 miliona dolara, što znači da će po sezoni zarađivati devet miliona.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.