Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2017, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŽI NIJE MOGAO DA ODABERE: Bogdanović izabrao broj koji su nosile dve legende NBA lige (FOTO)

Bogdan Bogdanović će naredne sezone igrati za Sakramento Kingse, a na svom Fejsbuk nalogu je objavio i koji će broj nositi.
Bek reprezentacije Srbije i doskorašnji košarkaš Fenerbahčea će na leđima imati broj koji su proslavile dve legende ove lige. Naime, Bogdanoviću će na leđima, pored prezimena, stajati i „8“.
Taj broj je, uz „24“, vezan za ime Kobija Brajanta, a interesantno je da ga je nosio i Predrag Stojaković, čiji dres sa brojem >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << „16“ su Kingsi „penzionisali“, i to u dresu reprezentacije Jugoslavije.

Nema sumnje, Bogdan namerava ozbiljno da se nametne od samog početka.
The post TEŽI NIJE MOGAO DA ODABERE: Bogdanović izabrao broj koji su nosile dve legende NBA lige (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogdan izabrao broj u Kingsima, simbolika je jasna! (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2017

Bogdan Bogdanović je dobio svoj broj u Sakramentu, posle dužeg vremena ostao bez svoje ''trinaestice''...Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović u svom novom klubu će nositi dres sa brojem osam...On se novim brojem pohvalio na svojim društvenim mrežama i izazvao lavinu komentara i reči podrške...Poznato...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.