Bilbao konačno slavio, Injaki Vilijams kao Alfredo Di Stefano

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2020, 00:14

Bilbao konačno slavio, Injaki Vilijams kao Alfredo Di Stefano

Važna pobeda Baskijaca.

Fudbaleri Atletik Bilbaa pobedili su večeras Uesku sa 2:0, u 14. kolu La Lige.

Golove su dali Kenan Kodro iz penala u 85. i Unai Nunjes u nadoknadi vremena.

Ipak, Bilbao je do pobede došao tek pošto je u finišu ostao sa igračem više, pošto je Huan Pulido dobio crveni karton zbog druge javne opomene i tako napravio penal, koji je realizovao Kodro.

Ovaj meč obeležio je i rekorder Injaki Vilijams, koji je, verovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ili ne, nastupio na 171. meču u La Ligi u nizu, čime se izjednačio sa legendarnim Di Stefanom koji je ovoliko utakmica vezao u prvoj polovini pedesetih u dresu Real Madrida.

Atletik je pobedom izbio na deveto mesto sa 17 bodova.

Ueska ima 11 bodova i na poslednjem je mestu u španskom prvenstvu.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LA LIGA: Atletik Bilbao slavio u dramatičnoj završnici!

Izvor: HotSport.rs, 19.Dec.2020

Atletiko Bilbao slavio je na domaćem terenu protiv Ueske rezultatom 2:0 (0:0) u okviru 14. kola La Lige. Nije bilo uzbudljivih dešavanja sve do 86. minuta i penala kojim je Kenan Kodro najavio pobedu baskijskog tima. Pulido je koristio ruke u kaznenom prostoru, skrivio penal i dobio drugi žuti karton....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.