Izvor: Sportal.rs, 19.Maj.2024, 13:19

Prva fotografija Lazarevića: Velika rana ispod oka, evo kako izgleda košarkaš Zvezde posle napada Nanelija /FOTO/

Neverovatna dešavanja uoči trećeg meča finala ABA lige. Između treninga Crvene zvezde i Partizana u Areni došlo je do razmene reči između Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića, a sve se završilo tako što je Amerikanac pesnicom udario igrača tima sa Malog Kalemegdana.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pozadina velikog skandala: Naneli pre nokauta davio Lazarevića! /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 19.Maj.2024

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u drugom meču finala ABA lige, a tokom tog susreta je ispod radara prošao sraman potez Džejmsa Nanelija, koji je davio srpskog košarkaša Stefana Lazarevića. Kao da mu to nije bilo dovoljno, Amerikanac je napravio još uradio još jednu skandaloznu...

Nastavak na Sportal.rs...

POJAVIO SE SNIMAK: Pogledajte tuču Nanelija i Lazarevića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2024

Veliki incident dogodio se u Areni, kada je došlo do tuče između košarkaša partizana Džejmsa Nanelija i igrača Crvene zvezde Stefana Lazarevića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Kako su znali šta će da se dogodi? Oni su PREDVIDELI pesnicu Džejmsa Nanelija - poslušajte reči (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2024

Bilo da je nekome do košarke ili nije, srpska sportska javnost se sprema za treći meč finalne serije ABA lige između Partizana i Crvene zvezde. Klub sa Malog Kalemegdana vodi 2:0 u seriji, a pred treću utakmicu Džejms Naneli je udario pesnicom Stefana Lazarevića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.