Bez dogovora KSS i Virtusa, Teodosić se vratio u Bolonju

Izvor: RTS, 20.Feb.2020, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez dogovora KSS i Virtusa, Teodosić se vratio u Bolonju

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić neće igrati za Srbiju na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Italijanski mediji pišu da se plejmejker Virtusa vratio u Bolonju, pošto nije došlo do dogovora kluba sa Košarkaškim savezom Srbije.
Italijanski portal bolognabasket.org preneo je informaciju da se Teodosić već vratio u Bolonju, pošto KSS nije uspeo da obezbedi puno osiguranje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za igrača.

Klub je tražio da srpski Savez pokrije kompletne troškove osiguranja za Teodosića, ali do dogovora nije došlo.
Novi selektor Igor Kokoškov potvrdio je prilikom okupljanja tima da Miloša neće biti u duelu sa Finskom u četvrtak (18.00 RTS1), ali se sada čini da će propustiti i duel sa gruzijom za tri dana.
Iz Saveza još nije potvrđeno da se Teodosić vratio u Bolonju.
Virtus ima pred sobom ključan meč u Evrokupu, takmičenju u koje najviše ulažu. Čim se Fibin prozor završi, ekipa će na gostovanje Darušafaki, a to je duel koji italijanski predstavnik mora da dobije ako želi u četvrtfinale.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teodosić ne igra ni protiv Gruzije

Izvor: MozzartSport.com, 20.Feb.2020

Čekao se rasplet pregovora između Virtusa i Košarkaškog saveza Srbije oko nastupa Miloša Teodosića u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ali prema informacijama koje stižu iz Bolonje, iskusni plejmejker ipak će propustiti oba meča, protiv Finske i Gruzije. Pre nekoliko dana predsednik KSS...

Nastavak na MozzartSport.com...

KSS otkrio sumu novca koju je Virtus tražio za Teovo osigranje

Izvor: B92, 20.Feb.2020

Plejmejker Virtusa iz Bolonje Miloš Teodosić neće igrati za reprezentaciju Srbije protiv Gruzije u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, saopštio je KSS...Kapiten srpskih košarakaša bio na spisku selektora Igora Kokoškova i trebalo je da se priključi ekipi za meč protiv Gruzije, koji je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.