Berluskoni kritikovao Gatuza: Uvek se setim Boškova...

Izvor: B92, 05.Feb.2018, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskoni kritikovao Gatuza: Uvek se setim Boškova...

Bivši predsednik Milana Silvio Berluskoni kritikovao je trenera Đenara Gatuza zbog defanzivne igre i citirao čuvenu izjavu srpskog stručnjaka Vujadina Boškova.

"Našao sam Milanu kupca, zadržao je sve sporazume, ali se navijači, kao i prošle godine, ne slažu sa tim. Gledam Milan sa jednim napadačem, postiže gol ili dva, a uvek se setim reči Boškova da je cilj da se igra na gol više. To bi trebalo da uzme u obzir Gatuzo koji insistira na jednom modelu", rekao je Berluskoni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za italijanski Rai.

Boškov, koji je preminuo 2014. godine, na Apeninima je vodio Askoli, Romu, Napoli, Peruđu i Sampdoriju u dva navrata sa kojom je osvojio titulu prvaka Serije A, tri Kupa Italije i evropski Kup kupova.

Bio je trener Den Haga, Fejnorda, Saragose, Real Madrida, Sporting Hihona, švarcarskog Serveta i selektor reprezentacije Jugoslavije u dva mandata.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Berluskoni: Uvek se setim reči Vujadina Boškova...

Izvor: N1 televizija, 05.Feb.2018

Bivši predsednik Milana Silvio Berluskoni kritikovao je trenera tog kluba Đenara Gatuza zbog defanzivne igre i rekao da se uvek seti reči legendarnog srpskog trenera pokojnog Vujadina Boškova..."Našao sam Milanu kupca, zadržao je sve sporazume, ali se navijači, kao i prošle godine, ne slažu...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.