Barselona genijalno iskoristila Mesijevu čuvenu proslavu gola protiv Reala i zaradiće milione zbog toga! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Apr.2017, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona genijalno iskoristila Mesijevu čuvenu proslavu gola protiv Reala i zaradiće milione zbog toga! (FOTO)

Samo jedan potez, u pravo vreme i na pravom mestu, bio je dovoljan da pokrene lančanu reakciju dešavanja u jednom klubu.

Sada već čuvena proslava gola Linela Mesija za pobedu u minulom, nezaboravnom "El Klasiku" poslužila je kao inspiracija marketing timu Katalonaca da osmisle i realizuju ideju koja bi klubu mogla da obezbedi dobru zaradu.

Naime, u zvaničnim klupskim prodavnicama pojavila se igračka/figurica Lionela Mesija u pozi slavlja gola protiv Reala, sa dresom u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << rukama.

Tajming za puštanje u prodaju nije mogao biti bolji: dok je "hajp" posle velike pobede u "El klasiku" još uvek prisutan kod navijača, a verujemo da nema tog fana Barse koji ne bi poželeo da ovu figuricu ima kod kuće.

New toy being sold in Spain:

The Leo Messi El Clasico shirt celebration! pic.twitter.com/J4b9GfpqjM

— 101 Great Goals (@101greatgoals) April 26, 2017

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.