Izvor: Blic, 22.Maj.2024, 16:12

JEZIVO ZLOSTAVLJANJE MLADIĆA (21) NA ZVEZDARI Kablom mu vezivali ruke i noge, polivali ga vrućom vodom i sekli mu kosu, pa ga UBADALI KUHINJSKIM NOŽEM

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa policijskim službenicima policijskih uprava u Šapcu i Sremskoj Mitrovici, a po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su Z. J. (31), M. D. (38) i M. P. (26), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela razbojništvo i zlostavljanje i mučenje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Upali mladiću (20) u stan na Zvezdari pa ga HLADNOKRVNO SATIMA MUČILI - Polivali ga vrelom vodom, ošišali i IZBOLI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2024

Policija u Beogradu, u saradnji sa kolegama u Šapcu i Sremskoj Mitrovici, a po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsila je osumnjičene (21, 38, 26), zbog razbojništva i zlostavljanja i mučenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Pronađeno oružje i droga u novosadskom stanu, jedna osoba uhapšena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su A. B. (1968) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga...Pretresom stana osumnjičenog,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.