Dubravka Đedović Handanović uručila 91 ugovor o subvencijama za energetsku efikasnost u Inđiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2024, 16:15

Dubravka Đedović Handanović uručila 91 ugovor o subvencijama za energetsku efikasnost u Inđiji

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović obišla je danas u Staroj Pazovi jednog od 500 kupaca-proizvođača koji su solarnu elektranu izgradili uz bespovratna sredstva države, i uručila ugovore o subvencijama za energetsku efikasnost za 91 domaćinstvo u Inđiji.
Ministarka je rekla da u Srbiji ima oko 2.270 kupaca-proizvođača među domaćinstvima, od kojih je skoro četvrtina izgrađena iz subvencija države, saopštilo je Ministarstvo rudarstva i energetike.
"Porodici Šukić smo ugovor o subvenciji uručili pre nekoliko meseci i oni danas proizvode zelenu električnu energiju za svoje potrebe. Opština Stara Pazova će u narednih nekoliko nedelja raspisati novi poziv za koji su opština...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đedović Handanović uručila 91 ugovor o subvencijama za energetku efikasnost u Inđiji

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 22.Maj.2024

BEOGRAD – Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović obišla je danas u Staroj Pazovi jednog od 500 kupaca-proizvođača koji su solarnu elektranu izgradili uz bespovratna sredstva države, i uručila ugovore o subvencijama za energetsku efikasnost za 91 domaćinstvo u Inđiji....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.