Barsa odbila zahtev Hrvata, veliki klubovi u redu...

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2018, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa odbila zahtev Hrvata, veliki klubovi u redu...

Nadao se da će njegova inicijativa biti prihvaćena, ali je doživeo hladan tuš...

Posle sjajnog Mundijala i nakon što je u proteklih par godina nezamenjiv u Barseloni, Ivan Rakitić se nadao da će dobiti povišicu.

Ima ugovor do 2021. jedan je od ključnih igrača tima, a nije tajna da je imao ponude Junajteda, Sitija i Pari Sen Žermena tokom leta.

Barselona je prodala Paulinja, Inijesta je otišao, tražili su veziste, nije bilo ni govora o tome da nekadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrač Šalkea i Sevilje napusti klub.

Rakitić je tražio povećanje plate koja iznosi 7.5 miliona po sezoni, ali je odbijen.

Barsa nema prostora.



"To nije moguće, videćemo šta će se desiti sledeće leto, zavisi od prihoda",
poručio je klub menadžeru hrvatskog igrača.

To je samo pojačalo spekulacije da bi Rakitić mogao da ode, a sigurno da će napustiti klub, ako Barselona ostvari cilj, dovede De Jonga, ili eventualno Pogbu, mada se pominje i Saul Nigez iz Atletika.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.