BUNDESLIGA: Kostić bolji od Kačara u međusobnom duelu, uporne ‘Švabe’ slavile (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Jan.2016, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUNDESLIGA: Kostić bolji od Kačara u međusobnom duelu, uporne ‘Švabe’ slavile (VIDEO)

Fudbaleri Štutgarta savladali su Hamburger rezultatom 2:1 (0:0) u poslednjem meču dana u Bundesligi.

Štutgart je tokom većeg dela meča imao kontrolu igre i veliki broj prilika, ali je Rene Adler bio briljantan na golu Hamburgera koji je svoju šansu vrebao iz kontranapada. Filip Kostić odigrao je ceo meč za ‘švabe’ i bio veoma agilan po levoj strani napada, ali nije imao sreće da posle nekog od centaršuteva njegovi saigrači loptu sprovedu u mrežu.
U tome >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << su domaći igrači konačno uspeli u 66. minutu kada je posle kornera Didavi šutirao glavom, a Adler se spetljao na gol-liniji sa saigračem i lopta je uz dosta sreće ušla u gol.

Međutim, već posle devet minuta Rudnevs je izjednačio posle odlične akcije po levoj strani i do kraja meča ponovo smo gledali ‘viktorije’ ispred gola gostiju.

Nije ipak izdržala odbrana ekipe Gojka Kačara, koga je u igri zamenio upravo Rudnevs samo dva minuta pre gola. Kravets je maestralno iskoristio centaršut sa desne strane i postigao sjajan gol za pobedu i oduševljenje navijača na Mercedes areni.


Bundesliga, 19. kolo
Augzburg – Ajntraht Frankfurt 0:0
Bajer Leverkuzen – Hanover 3:0 (1:0)
(Kisling 44, ernandez 63pen, 87)
Borusija Dortmund – Ingloštat 2:0 (0:0)
(Obamejang 77, 86)
Darmštat – Šalke 0:2 (0:1)
(Mejer 43, Sane 53)
Verder Bremen – Herta 3:3 (0:2)
(Bartles 67, Pizaro 75pen, Garsija 76 – Darida 29, Platenjhart 41, Kalu 71)
Štutgart – Hamburger 2:1 (0:0)
(Didavi 66, Kravets 88 – Rudnevs 75)
Nedelja, 31. januar
15.30 Volfzburg -Keln
17.30 Bajern Minhen – Hofenhajm
Odigrano u petak:
Majnc – Borusija Menhengladbah 1:0 (1:0)
(Klemens 21)


 

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BL - ''Švabama'' novi bodovi, Kostić asistent! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2016

U poslednjoj subotnjoj utakmici 19. kola Bundeslige, Štutgart je na svom terenu savladao ekipu Hamburga, uz još jednu zapaženu partiju našeg reprezentativca Filipa Kostića...Posle sjajnog starta u drugom delu sezone i trijumfa nad Kelnom u prošlom kolu (3:1), ekipa Štutgarta uspela je to da ponovi...

Nastavak na Sportske.net...

Viljareal nepobediv, pala i Granada

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2016

Iako ne igraju toliko dobro kako rezultati govore, fudbaleri Viljareala su nastavili sa serijom nepobedivosti...Viljareal i osmu utakmicu uzastopno nije zabeležio poraz...Danas su na svom terenu savladali Granadu rezultatom 1:0, a strelac jedinog gola bio je Bruno iz penala u 55. minutu meča...Domaći...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.