BL - Švabama novi bodovi, Kostić asistent! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2016, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BL - ''Švabama'' novi bodovi, Kostić asistent! (video)

U poslednjoj subotnjoj utakmici 19. kola Bundeslige, Štutgart je na svom terenu savladao ekipu Hamburga, uz još jednu zapaženu partiju našeg reprezentativca Filipa Kostića.

Posle sjajnog starta u drugom delu sezone i trijumfa nad Kelnom u prošlom kolu (3:1), ekipa Štutgarta uspela je to da ponovi i danas pred svojim navijačima u duelu sa Hamburgom.

Ovaj duel završen je rezultatom 2:1 u korist popularnih ''Švaba'', a konačna odluka o pobedniku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << doneta je u samom finišu meča.

Posle prvog poluvremena bez golova, Štutgart je stigao do vođstva u 66. minutu, kada je Filip Kostić odlično izveo korner sa desne strane, najviši u skoku bio je Didavi, a lopta se posle njegovog udarca od Hanta odbila u gol - 1:0.

Ovo vođstvo domaćih potrajalo je svega devet minuta, a onda je Rudnevs uspeo da poravna rezultat - 1:1.

Činilo se da će ovo biti i konačan rezultat ove utakmice, ali onda, u 88. minutu, tek što je ušao u igru, Maksim je sa desne strane izvanredno centrirao za još jednog rezervistu u ovom meču Kravetsa, koji udarcem glavom pogađa za još jednu pobedu Štutgarta - 2:1.

Filip Kostić je u pobedničkoj ekipi odigrao svih 90 minuta, a Gojko Kačar na drugoj strani je zamenjen u 73. minutu utakmice.

U prilogu je Kostićeva asistencija i vodeći gol Štutgarta u večerašnjem meču, a izveštaj sa ostalih današnjih mečeva možete da vidite OVDE.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Romine muke sa Frozinoneom, presudile novajlije (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2016

Ekipa Rome zabeležila je nova tri boda, ali uz dosta više problema nego što je bilo ko očekivao...Frozinone spada među najslabije ekipe Serije A, ali se danas jedan od konkurenata za titulu umalo obrukao sa tim timom...Ipak, ekipa Lućana Spaletija je zabeležila novu pobedu, upisala nova tri boda...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.