Izvor: HotSport.rs, 30.Jan.2016, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDILO U BARSELONI: Navijači ‘okupirali’ Kamp Nou (VIDEO)

Na više od dva sata pre početka utakmice između Barselone i madridskog Atletika u okviru 22. kola Primere ispred stadiona Kamp Nou vlada prava “ludnica”.

Hiljade navijača čeka svoje ljubimce kako bi ovekovečili makar jedan trenutak njihovog dolaska na stadion, o čemu je klub javnost obavestio putem zvaničnog Tviter profila.
Barça fans waiting for the players #CampNou #FCBAtleti pic.twitter.com/kThcoL3o7n
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> — FC Barcelona (@FCBarcelona) January 30, 2016

Atletiko i Barselona trenutno dele prvo mesto na tabeli Priemre sa po 48 bodova, s tim da tim iz Katalonije ima jedan meč manje na svom kontu. U stopu ih prati Real koji je skupio 44 poena.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Atletiko poveo, Barsa okrenula do odlaska na odmor! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2016

Sjajno prvo poluvreme na 'Nou Kampu' u derbiju 22. kola španske Primere...'Jorgandžije' su bolje ušle u meč, Saul Nigez je stavio na muke Klaudija Brava već u drugom minutu, a već nakon deset minuta igra ekipa Ćola Simeonea je povela...Saul Nigez je centrirao sa desnog krila, Koke je ostao sam...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.