Nezgoda u Kuršumliji: Uhapšen vlasnik ringišpila

Izvor: JužneVesti.com, 08.Maj.2024, 20:24

Nezgoda u Kuršumliji: Uhapšen vlasnik ringišpila

Vlasnik ringišpila koji se danas u Kuršumliji obrušio i povredio trinaestoro dece, uhapšen je i zadržan u policiji, kaže ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. Uhapšen je i zakupac tog placa.
U nezgodi na vašaru u Kuršumliji povređeno je 13 osoba, kada je na njih pao deo konstrukcije ringišpila. 12-godišnja devojčica je u niškom Kliničkom centru i životno je ugrožena.
Dačić kaže da se vlasnik ringišpila Zoran Ljubomirović i zakupac placa Jovan Nedeljković sumnjiče za teško delo protiv opšte sigurnosti.
Povređene osobe imaju od 10 do 22 godine. Vašar je u toj opštini održan povodom Markovdana....
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"GODINAMA GA TERA PO VAŠARIMA" Ovo je vlasnik ringišpila u Kuršumliji: Pre nesreće objavio snimak, njegovi prijatelji tvrde da je RINGIŠPIL STAR (FOTO)

Izvor: Blic, 09.Maj.2024, 12:22

Zoran Ljubomirović uhapšen je juče kao vlasnik ringišpila koji se polomio u Kuršumliji i tom prilikom povredio 13 dece, a kako saznajemo u pitanju je čovek koji već godinama po vašarima postavlja ringišpile.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.