BUKMEJKERI OCENILI: Evo ko je prvi favorit na EP i kolika je kvota da će Orlovi POKORITI Evropu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUKMEJKERI OCENILI: Evo ko je prvi favorit na EP i kolika je kvota da će Orlovi POKORITI Evropu!

Poznato i gde su rivali Srbije.

Fudbalska reprezentacija Srbije, ukoliko pobedi Norvešku u Oslu i boljeg iz duela Škotska - Izrael na Marakani, igraće na Evropskom prvenstvu 2020. u grupi "D" sa selekcijama Engleske, Hrvatske i Češke.

Žreb u Bukureštu dodelio je Orlovima četvrtu reprezentaciju planete, koja je kroz kvalifikacije prošla furiozno, pa zato i ne čudi što su po najpoznatijoj svetskoj kladionici postavljeni za najvećeg favorita na završnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << turniru.

Englezi će mečeve grupne faze igrati kod kuće na Vembliju, što je bio jedan od razloga da koeficijent na Gordi Albion bude "samo" 4, na njihovom putu do trona.

Drugi rival Orlova biće Hrvatska i na vicešampiona SP kvota iznosi 25, ako Česi osvoje šampionat bila bi senzacija, jer koeficijent na Knedličke udvostručuje dobitak 150 puta. Sa druge strane, kvota na trijumf Tumbakovićevih izabranika na Evropskom prvenstvu je 100! Isto važi i u slučaju uspeha Austrije i Švedske.

Iza Gordog Albiona ostali su i njihovi dželati u Rusiji, selekcija Belgije, koja je drugi favorit prvenstva sa kvotom 5.5, dok su na trećem mestu evropski vicešampioni i svetski prvaci sa poslednjeg Mundijala, selekcija Francuske (kvota 6).

Nemcima i Špancima se daju podjednake šanse (8), a Italijanima nešto manje (10), dok je na branioca titule Portugaliju koeficijent čak 16. Spisak favorita, što se tiče ostalih učesnika, ide sledećim redosledom: Poljska, Švajcarska i Ukrajina (kvota 66), Danska, Rusija, Turska i Vels (80).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.