BOMBA! Ognjen Kuzmić u Panatinaikosu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2015, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOMBA! Ognjen Kuzmić u Panatinaikosu! (VIDEO)

Da li ovo znači da je Kuzmić bliži sigurnom mestu na Evrobasketu?

Saša Đorđević ne odustaje od domaćih snaga u Panatinaikosu! Posle Miroslava Raduljice i Aleksandra Pavlovića u Atinu je stigao i doskorašnji igrač Golden Stejta - Ognjen Kuzmić.

Momak koji je poslednjih nedelja bio tiha patnja navijača Crvene zvezde potpisao je dvogodišnji ugovor sa atinskim velikanom, u kojem će pokušati da izgradi uspešnu evropsku karijeru. Godišnje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će zarađivati 1.200.000 evra.

Kuzmić je prošle sezone osvojio Razvojnu ligu i NBA titulu sa Golden Stejtom, međutim vrlo brzo je od kluba dobio negarantovani ugovor. Iako je započeo Letnju ligu sa Voriorsima, Kuzmić je brzo otišao iz kluba kako bi započeo pripreme sa reprezentacijom za Evrobasket. Na njegovo mesto doveden je novosadski centar Stefan Nastić, a 25-godišnji teškaš iz Doboja očigledno je svojim znanjem "kupio" Đorđevića, koji ga je automatski lansirao u Atinu.

Da li ovo znači da je Kuzmić bliži sigurnom mestu na Evrobasketu?



(FOTO: Printscreen Via Youtube)
Pogledaj vesti o: Saša Đorđević

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.