Izvor: HotSport.rs, 27.Jul.2015, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA OD PRELASKA U ZVEZDU: Panatinaikos ozvaničio dolazak još jednog srpskog centra (FOTO)

Od dolaska na klubu najtrofejnijeg grčkog kluba, Aleksandar Đorđević je doveo Sašu Pavlovića i Miroslava Raduljicu, a danas je PAO ozvaničio i dolazak trećeg Srbina ovog leta.

 Srpski centar Ognjen Kuzmić koji je do ovog leta bio član Golden Stejt Voriorsa, novog šampiona NBA lige, ponovo će se vratiti u Evropu. On je potpisao dvogodišnji ugovor sa velikanom evropske košarke Panatinaikosom, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << koji će od sledeće sezone sa klupe voditi selektor Srbije Saša Đorđević.
Kuzmić je sa Panatinaikosom potpisao dvogodišnji ugovor, a među ‘zelene’ dolazi kao slobodan igrač, pošto je prošle nedelje raskinuo ugovor sa novim šampionima NBA lige.
OFFICIAL: @paobcgr signs #NBA champion, Ognjen Kuzmić on a two year deal! #paobc http://t.co/OASRUkD1Fv pic.twitter.com/5HWItuE7Il
— Panathinaikos BC (@paobcgr) July 27, 2015

U svom novom klubu pored trenera Đorđevića imaće veliku podršku i u vidu saigrača na terenu, pošto su od ovog leta novi igrači Atinjana Miroslav Raduljica i Aleksandar Pavlović.

Govorilo se da će Kuzmić preći u Crvenu zvezdu, čak su neki ljudi iz košarke to otvoreno tvrdili u javnim nastupima na televiziji, ali je sada jasno da do toga ipak neće doći.
The post NIŠTA OD PRELASKA U ZVEZDU: Panatinaikos ozvaničio dolazak još jednog srpskog centra (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Saša Đorđević,   Liga Šampiona,   NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević doveo Raduljici društvo iz reprezentacije: Kuzmić pojačao PAO

Izvor: Blic, 27.Jul.2015

Srpski reprezentativac Ognjen Kuzmić (25) novi je centar Panatinaikosa, sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor...On je nedavno ostao bez ugovora u Golden Stejt Voriorsima, sa kojima je prošle sezone postao NBA šampion...Kuzmić će godišnje zarađivati milion i 200.000 evra, i postao je drugi naš...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.