Ognjen Kuzmić u Panatinaikosu!

Izvor: B92, 27.Jul.2015, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ognjen Kuzmić u Panatinaikosu!

Srpski košarkaš Ognjen Kuzmić (25) napustio je NBA i pojačao grčkog velikana Panatinaikos sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

Kuzmić se tako pridružio Aleksandru Pavloviću i Miroslavu Raduljici u timu koji će u narednoj sezoni sa klupe voditi selektor Srbije Aleksandar Đorđević.

Momak iz Doboja visok je 213 centimetara, a tokom karijere je igrao za banjalučki Borac, Čelik, dva tima iz Finske, Unikahu i Huventud, pre selidbe u Golden Stejt Voriorse.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Nije dobijao preterano šansu u Ouklendu, ali je prošle sezone bio deo tima koji je postao NBA šampion.

Međutim, Voriorsi ovog leta nisu produžili ugovor sa Kuzmićem koji je bio ograničeni slobodan agent, nije dobio ponudu od nekog drugog NBA ligaša, pa se vratio u Evropu.

Tako ćemo sledeće sezone u grčkoj gledati srpski centarski obračun u velikom atinskom derbiju, jer je novi igrač Olimpijakosa postao Nikola Milutinov.

Panatinaikos će u Evroligi predstojeće sezone igrati u grupi C sa Barselonom, Lokomotivom Kubanj, Žalgirisom, Pinar Karšijakom i Štelmetom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOMBA! Ognjen Kuzmić u Panatinaikosu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2015

Da li ovo znači da je Kuzmić bliži sigurnom mestu na Evrobasketu?..Saša Đorđević ne odustaje od domaćih snaga u Panatinaikosu! Posle Miroslava Raduljice i Aleksandra Pavlovića u Atinu je stigao i doskorašnji igrač Golden Stejta - Ognjen Kuzmić...Momak koji je poslednjih nedelja bio tiha...

Nastavak na MozzartSport.com...

I Kuzmić kod selektora u Panatinaikosu

Izvor: RTS, 27.Jul.2015

Srpski košarkaš Ognjen Kuzmić novo je pojačanje Panatinaikosa, potvrdio je trofejni grčki klub, trostruki šampion Evrope. . .Kuzmić, koji je od septembra 2013. bio član američkog NBA ligaša Golden Stejta, sa Panatinaikosom...

Nastavak na RTS...

Kuzmić: Drago mi je što ću igrati sa imenima poput Dijamantidisa, Raduljice i Pavlovića

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jul.2015, 17:16

„Ovo je veoma važno poglavlje u mojoj karijeri“, rekao je srpski reprezentativac..I dok je Nikola Milutinov pojačao Olimpijakos, Ognjen Kuzmić postao je novi košarkaš drugog grčkog velikana -Panatinaikosa. Srpski reprezentativac nije krio oduševljenje zbog potpisa za Zelene, a posebno je istakao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.