Izvor: Vesti-online.com, 27.Jul.2015, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od Zvezde: Đorđević odveo Kuzmića u PAO!

Mesecima se spekulisalo da bi Ognjen Kuzmić mogao da pojača Crvenu zvezdu. Pogotovo su te glasine podgrejane pošto je napustio Golden Stejt, ali... Srpski centar potpisao je dvogodišnji ugovor sa Panatinaikosom, koga će sa klupe da predvodi selektor "orlova" Aleksandar Đorđević.

Na Tviter profilu "zelenih" upućena je dobrodošlica Kuzmiću, koji će da bude centarski tandem sa Miroslavom Raduljicom, koji je početkom meseca postao novi košarkaš grčkog vicešampiona. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Osim Kuzmića i Raduljice, dres PAO nosiće i Aleksandar Pavlović. Kuzmić je veći deo sezone igrao u Razvojnoj ligi, a za NBA šampiona igrao je na 16 mečeva i u proseku imao 1,3 poen i 1,6 skok po meču.

OFFICIAL: @paobcgr signs #NBA champion, Ognjen Kuzmić on a two year deal! #paobc http://t.co/OASRUkD1Fv pic.twitter.com/5HWItuE7Il— Panathinaikos BC (@paobcgr) July 27, 2015
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

NIŠTA OD PRELASKA U ZVEZDU: Panatinaikos ozvaničio dolazak još jednog srpskog centra (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Jul.2015

Od dolaska na klubu najtrofejnijeg grčkog kluba, Aleksandar Đorđević je doveo Sašu Pavlovića i Miroslava Raduljicu, a danas je PAO ozvaničio i dolazak trećeg Srbina ovog leta.. .  Srpski centar Ognjen Kuzmić koji je do ovog leta bio član Golden Stejt Voriorsa, novog šampiona NBA lige, ponovo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.