I Kuzmić kod selektora u Panatinaikosu

Izvor: RTS, 27.Jul.2015, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Kuzmić kod selektora u Panatinaikosu

Srpski košarkaš Ognjen Kuzmić novo je pojačanje Panatinaikosa, potvrdio je trofejni grčki klub, trostruki šampion Evrope.

Kuzmić, koji je od septembra 2013. bio član američkog NBA ligaša Golden Stejta, sa Panatinaikosom je potpisao ugovor na dve godine.
Dvadesetpetogodišnji centar, rođen u Doboju, pridružiće se timu kojeg će od naredne sezone sa klupe predvoditi selektor >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević.
Seniorsku karijeru Kuzmić je počeo u banjalučkom Borcu, kasnije je igrao u Finskoj i Španiji, a Đorđević ga je uvrstio među kandidate za sastav državnog tima koji će učestvovati na prvenstvu Evrope, od 5. do 20 septembra.
Pre Kuzmića, Panatinaikos je angažovao Miroslava Raduljicu, Aleksandra Pavlovića i Nika Kalatesa.
Pogledaj vesti o: Grčka,   NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Kuzmić u Panatinaikosu!

Izvor: MVP.rs, 27.Jul.2015

Još jedan Srbin je potpisao za klub iz Atine...Panatinaikos će naredne sezone biti tim sastavljen od velikog broja Srba. Nakon dolaska Aleksandra Đorđevića za trenera, te igrača Aleksandra Pavlovića i Miroslava Raduljice, usledio je dolazak još jednog njihovog sunarodnika. U pitanju je Ognjen...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.