BOAĆI: Ako ponovimo ovakvu igru, SIGURNO prolazimo Spartu  (GALERIJA)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2017, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOAĆI: Ako ponovimo ovakvu igru, SIGURNO prolazimo Spartu (GALERIJA)

Ravanš je u Pragu, sledećeg četvrtka.

Ponovo je Ričmond Boaći bio strelac, sedmi put u sezoni koja je nedavno počela. Napadač Crvene zvezde je već dao šest glova u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a jedan u Superligi. Špic crveno-belih je "načeo mrežu" Sparte u pobedi u prvom meču 3. kola, a nakon meča na "Rajku Mitiću" imao je razloga za zadovoljstvo.

Kao i obično, zahvalio se Bogu...

- Bog mi je ovo podario, a nije važno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ko je bio strelac - rekao je Ganijac, svestan da posao uprkos "kapitalu" od 2:0 nije završen. Naprotiv.

- Srećan sam zbog pobede, ali ovaj meč moramo već da zaboravimo.

- Ako budemo igrali kao u ovoj utakmici, sigurno ćemo da prođemo dalje. Imam poverenje u saigrače - samouvereno je zaključio Boaći koji je dobio ovacije prilikom izlaska iz igre, u drugom poluvremenu.

Već u nedelju, Zvezda će gostovati Radu u Superligi Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.