Azar umesto Ronalda u Realu?

Izvor: RTS, 13.Jul.2018, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azar umesto Ronalda u Realu?

Prvak Evrope Real Madrid spreman je da ponudi 170 miliona evra za transfer najboljeg fudbalera Čelsija Edena Azara i dovede ga kao zamenu za Kristijana Ronalda.
Real je u potrazi za zvezdom nakon što je Ronaldo otišao u Juventus, a izbor je pao na odličnog Belgijanca.

"Kraljevski klub" je prvobitno hteo PSŽ-ove igrače Nejmara i Kilijana Mbapea, ali, kako su oni nedostižni, okrenuo se Azaru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Azar je često isticao da bi voleo da jednog dana pređe u Real, a sada bi mogla da mu se ispuni velika želja i to posle odličnih igara na Mundijalu u Rusiji.
Pre šest godina stigao je u Čelsi, dok je ranije nosio dres Lila.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real i Nejmar - Ovim bi bila stavljena tačka!

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2018

Brazilac možda nije oduševio na Mundijalu, ali je i dalje velika želja "Los Blankosa"...Od kako je Kristijano Ronaldo napustio redove madridskog Reala postalo je jasno da će tu prazninu neko do kraja prelaznog roka popuniti...Prema brojnim pisanjima, prva želja "kraljevskog" kluba je Nejmar, za...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.