Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2020, 15:32

Anderson samouvereno gleda ka Fajnal Ejtu, ali drugi na planeti je već ispao

Škot večeras traži prolaz u završnicu PDC Home Tura

U neverovatnoj završnici od pre samo nekoliko dana, Piter Rajt je poražen u poslednjem duelu od Želea Klasena, čime je Holanđaninu prepustio prvo mesto u grupi i tako napustio dalje nadmetanje na PDC Home Turu. Naravno, postavlja se pitanje kako će proći ostali favoriti, od kojih će jedan na crtu večeras. Reč je škotskom igraču, Geriju Andersonu, koji se trenutno nalazi na trećem mestu na svetskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rang listi.

Naizgled, ni on na papiru nema toliko težak posao, ali ulogu favorita mora da opravda kada izađe na crtu. Protivnici će mu biti Nik Keni (109. na svetskoj rang listi), potom Luk Hamfriz (34. na svetu) i Džejmi Luis (60. na svetu). Dakle, svi igrači su daleko iza njega na poretku i možda bi valjalo danas poverenje pokloniti iskusnom Škotu. Ukoliko biste, recimo, tipovali na pobede Andersona u sva tri meča, zaokružili biste ukupnu kvotu od 2,29, što svakako nije za bacanje.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Anderson će veče otvoriti „najlakšim“ duelom sa Nikom Kenijem, a pobeda ne bi ni u jednom trenutku smela da se dovede pod znak pitanja. Odmah nakon toga igraće sa Lukom Hamfrizom, možda i najjačim rivalom, sa kojim je igrao još tokom ove godine, a koji se nalazi u odličnoj seriji rezultata, jer je upisao pet vezanih pobeda. Pritom, Hamfriz je dobio ovogodišnji duel protiv Andersona rezultatom 5:7.

Za kraj, Anderson će odigrati duel protiv Džejmija Luisa, koji ga je dobio samo jednom na njihova četiri međusobna okršaja. Videćemo da li će Luisu ovaj duel uopšte i značiti, pošto je postavljen kao poslednji na tapetu za ovaj četvrtak.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Podsetimo, takmičenje počelo sa 32 uzastopne večeri nadmetanja, gde smo svakog dana dobijali po jednog učesnika završnice. Nakon toga, oni su podeljeni u osam novih grupa, gde se takođe samo pobednik može nadati nastavku nadmetanja. On će biti raspoređen u jednu od nove dve grupe, gde će dva prvoplasirana proći dalje u završni krug. Na kraju, konačnog pobednika dobićemo 5. juna kada će biti odigrane finalne borbe.

PIKADO – PDC HOME TOUR, TOP 32 – 3. GRUPA

Četvrtak

20.30: (1,17) Anderson G. - Keni N. (4,40)

21.00: (1,45) Hamfriz L. - Luis Dž. (2,55)

21.30: (1,95) Keni N. - Luis Dž. (1,75)

22.00: (1,50) Anderson G. - Hamfriz L. (2,41)

22.30: (1,30) Hamfriz L. - Keni N. (3,20)

23.00: (3,20) Luis Dž. - Anderson G. (1,30)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.