Alonso se oporavlja od udesa, biće spreman za početak sezone

Izvor: Sportal.rs, 25.Feb.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alonso se oporavlja od udesa, biće spreman za početak sezone

Vozač Formule 1 Španac Fernando Alonso koji je prošle nedelje na treningu u Barseloni doživeo težak udes napustio je danas bolnicu u katalonskoj prestonici.

Dvostruki šampion sveta nastaviće da se oporavlja kod kuće u Ovijedu. Alonso je posle sudara nekoliko trenutaka bio u polusvesnom stanju.

Španski vozač biće spreman za početak sezone na Velikoj nagradi Australije polovinom marta, preneo je španski As. Iskusni 33-godišnji vozač udario je u zid vozeći brzinom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << od 150 kilometara na sat.

Alonso se letos vratio u ekipu Meklarena, čiji je bio član 2007, nakon što je prethodne četiri godine vozio za Ferari. On je osvajao titulu 2005. i 2006 kao član Renoa. Nova sezone u Formuli 1 počinje 15. marta u Melburnu.

(Foto: Beta/AP Photo/Miguel Morenatti)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.