Albanci ne prestaju da protestuju: Dron sa zastavom leteo iznad UEFA (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Nov.2014, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci ne prestaju da protestuju: Dron sa zastavom leteo iznad UEFA (VIDEO)

„RIP UEFA, kaži da rasizmu“, „Ne zaj...te se sa Albancima, stop rasizmu i albanofobiji“ i „UEFA, verovali smo ti! Ti si kučka!“

Albanci se nikako ne mire sa odlukom UEFA posle prekida kvalifikacione utakmice za EP sa Srbijom u Beogradu. Stotinak Albanaca protestovalo je u dva navrata tokom poslednjih dana ispred sedišta evropske „kuće fudbala“ u Nionu noseći plakate na kojima je pisalo „RIP UEFA, kaži da rasizmu“, „Ne zaj...te se sa Albancima, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << stop rasizmu i albanofobiji“ i „UEFA, verovali smo ti! Ti si kučka!“. U jednom trenutku simbolično je lansiran i dron iznad UEFA sa zastavom Albanije...

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić svestan je da su Albanci pokrenuli veliku akciju.

“UEFA je pod velikim pritiskom. Gomila Albanaca se nalazi ispred zgrade UEFA, gde protestuju pošto su nezadovoljni“, rekao je nedavno Karadžić.

Protekle nedelje navijači Škendije iz Tetova su na meču 13. kola Prve lige Makedonije protiv Metalurga iz Skoplja razvili transparent na kojem je pisalo: „Dragi Platinoviću, prebili su nam igrače i pobedili sa 3:0! Ubijemo ih na revanšu i dobijemo mesto na EP 2016“.



(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.