Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2020, 17:18

Ako su doveli Baneta i Lovrena, možda mogu i Džesija: Zenit kreće po Lingarda

Konkurencija su Vest Hem i Monako

Dete kluba. Ceo život pod ugovorom sa Mančester junajtedom. U jednom trenutku je delovalo da može da postane njegov simbol, ali već nekoliko sezona nije ni senka igrača sposobnog da pravi razliku, pa bi u predstojećem prelaznom roku mogao Džesi Lingard da napusti Old Traford.

Štaviše, da prvi put u karijeri zaigra van Ostrva, pošto iz Rusije stižu informacije da bi ga Zenit rado video u timu. Prvak države želi pojačanje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na poziciji krila i pogledi su mu usmereni ka Engleskoj, pogotovo posle bledunjavog početka još jedne takmičarske godine, samo dve utakmice, pa još u ne toliko bitnom takmičenju poput Liga kupa i jasne poruke Olea Gunara Solskjera da ga ne vidi među kandidatima za startera.

Lingardu ugovor ističe narednog leta, Mančester ima pravo da ga automatski produži na još 12 meseci, međutim, teško je poverovati u takav scenario. Zato je Zenit jedan od favorita za potpis, tim pre što Džesi traži sredinu u kojoj bi imao sigurne minute kako bi se nametnuo selektoru Engleske Geretu Sautgejtu za učešće na Prvenstvu Evrope.

U ovom trenutku nije poznato koliko bi Mančester tražio za slobodu Džesija Lingarda, niti koliko je klub iz Sankt Peterburga spreman da ponudi, međutim, ako se zna da je igrač zagazio u poslednju godinu ugovora, te da su Rusi platežno moćni finansijska konstrukcija deluje izvodljivo. I uopšte nije teško zamisliti da se ovaj transfer realizuje, pogotovo ako se zna da su iz Premijer lige Engleske u Zenit tokom poslednjih pet godina dolazili Havi Garsija, Branislav Ivanović i Dejan Lovren.

Zenitu neće biti baš otvoren put do potpisa, jer se šuška da su za Džesija Lingarda zainteresovani Vest Hem i Monako.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.