Izvor: RTS, 21.Nov.2023, 19:35

Дуел Канаде и Финске отворио Завршни турнир Дејвис купа

Победом Милоша Раонића против Патрика Кауковалте 2:0, почео је Завршни турнир Дејвис купа у Малаги. Репрезентација Србија наступ почиње у четвртак, када ће Новак и екипа укрстити рекете са селекцијом Велике Британије.
Осам најбољих тениских репрезентација >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << боре се у Малаги за трофеј у Дејвис купу, а такмичење је почело дуелом између Канаде и Финске.
У првом мечу, Милош Раонић је савладао Патрика Кауковалту са 2:0 (6:3, 7:5) и донео први бод Канађанима.
Ото Виртанен је потом донео изједначење Финској, пошто је у два сета (6:4, 7:5) савладао Габријела Дијалоа, док је после тога на програму дуел дублова две репрезентације.
У другом мечу четвртфинала, који почиње у среду, састају се Чешка и Аустралија, док су за четвртак заказана последња два дуела, Италија против Холандије и Србија против Велике Британије (16.00).
Први полуфинални дуел на програму је у петак, други у суботу, док је велико финале заказано за недељу.
Парови четвртфинала Дејвис купа:
Канада - Финска 1:1
Чешка - Аустралија
Италија - Холандија
Србија - Велика Британија

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.