Kako postati stručnjak za digitalnu transformaciju: Saveti sa Jooble

Izvor: Luftika.rs, 13.Maj.2024, 15:16

Kako postati stručnjak za digitalnu transformaciju: Saveti sa Jooble

Mnogi pojedinci, industrije, kompanije i firme usvajaju digitalne tehnologije kako bi poboljšali produktivnost. Ovo iskustvo se može pratiti zahvaljujući tehnološkom napretku i činjenici da je tehnologija sada svuda prisutna.
Digitalna transformacija je rezultat prelaska sveta na digitalno doba, i profesionalci u ovoj oblasti su veoma traženi.
Za svaku ideju potrebna je izvršna akcija; inače, ostaje samo ideja. Kod digitalne transformacije, osoba koja je zadužena za izvršenje je specijalista za digitalnu transformaciju. Sa dovoljno znanja, digitalni stručnjak može se opisati kao osoba koja je samostalna ili kao ekspert za digitalnu transformaciju unapređuje poslovanje i ustanove kako bi odgovarali današnjim digitalnim...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.