Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam na sajmu nastupa u okviru dva prostora (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2024, 15:16

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam na sajmu nastupa u okviru dva prostora (AUDIO)

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam i ove godine nastupa na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu sa svojim koizlagačima, na Paviljonu u glavnoj hali Novosadskog sajma koji je nosilac oznake „Najbolje iz Vojvodine“.
Ideja učestvovanja Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam na Poljoprivrednom sajmu, jeste podsećanje na značaj obrazovanja u oblasti hotelijerstva, turizma i ugostiteljstva.
Stari zanati, žensko preduzetništvo, kutak budućnosti, vinska ulica i romsko preduzetništvo, čine kombinaciju koizlagača.
Julkica Stefanović, iz Inicijative za razvoj romskog preduzetništva REDI, jednog od učesnika, navodi da je posebna prilika imati dan romskog preduzetništva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Najavljeno učešće Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam na 91. Međunarodnom sajmu poljoprivrede

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 13.Maj.2024

VOJVODINA – Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević najavio je na današnjoj konferenciji za novinare učešće Sekretarijata na 91. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, od 18. do 23. maja. Partner ovogodišnje sajamske priredbe je Evropska unija. Pokrajinski sekretarijat...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.