Zvezda i Kufre se našli na 300.000

Izvor: S media, 18.Maj.2011, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda i Kufre se našli na 300.000

"Operacija Kufre" se bliži kraju i posle pregovora u Zagrebu, bar kako prenose hrvatski mediji, ostaje da Argentinac samo stavi paraf na dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Dolazak beogradske delegacije u sastavu: Ivan Adžić (sportski direktor), Miodrag Antonijević (savetnik predsednika) i Robert Prosinečki (trener), na razgovor sa defanzivcem Dinama Leandrom Kufreom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << , trebalo je da ostane tajna. Međutim, brzo su akteri pronađeni u Robijevom restoranu "Prosikito".

Francisko Toro ponovo na meti Zvezde

Bajković: Omiljena mi je "Kralj propadanja"

Zvezda spremna za totalni remont

- Obavili smo prve zvanične razgovore sa Kufreom, ali još ništa nismo završili. Već sam rekao da neću pričati javno o prelaznom roku dok traje šampionat - rekao je Adžić, ali i potvrdio "već viđeno".

Sportski establišment Crvene zvezde mora u sezoni da bude zakopčan do grla, pa zato Novosti prenose izvore iz Zagreba bliske argentinskom igraču. A oni kažu da se Kufre 99 odsto odlučio za dolazak na "Marakanu", za sumu od oko 300.000 evra po sezoni, i da mišljenje može da promeni samo neka "bezobrazna" ponuda iz Italije i Španije.

Osim Kufrea, jedan igrač iz domaćeg šampionata već je u junu viđen u Ljutice Bogdana, o čemu možete čitati OVDE.

(Foto: Gulliver/Getty)

(Večernje Novosti)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Na "Marakanu" stižu Jugović, Džajić i 12 miliona evra

Izvor: S media, 18.Maj.2011

Generalni sponzor Crvene zvezde "Gaspromnjeft" spreman je da ovog leta uloži 12 miliona evra, devet više nego što je do sada davao crveno-belima, čime će ozbiljno renovirati rukovodeći i igrački kadar kluba. ..Ruski naftni gigant je u završnim pregovorima s Vladimirom Jugovićem, koji će dobiti...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.