Prosinečki: Ne verujem da će Smederevo doći i prebiti nas na Marakani

Izvor: Blic, 22.Nov.2011, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki: Ne verujem da će Smederevo doći i prebiti nas na Marakani

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki istakao je da se njegova ekipa nalazi u teškoj situaciji zbog velikog broja povređenih igrača, ali da očekuje pobedu u četvrtfinalu Kupa Srbije protiv Smedereva, sa kojim crveno-beli igraju u sredu od 18 časova na Marakani.

"Igraće samo oni koji su zdravi i verujem da će dati maksimum za pobedu. Smederevo nije za potcenjivanje, ali očekujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prolaz dalje", rekao je Prosinečki novinarima na stadionu Zvezde.

On je istakao da još ne želi da priča o "večitom derbiju" sa Partizanom, koji se igra u subotu u 13. kolu Super lige.

"Moramo da razmišljamo samo o Smederevu. O derbiju ćemo pričati tek posle sledeće utakmice. Pred Ren se pričalo unapred, pa smo odigrali loše", rekao je Prosinečki.

Trener Zvezde je dodao da ne želi utakmicu "kao sa Banatom" u prošlom kolu Kupa, kada je njegov tim došao do pobede golom iz penala u sudijskoj nadoknadi.

On je naveo da ne očekuje grubu igru fudbalera Smedereva, za koje nastupa veliki broj bivših igrača Patizana.

"Sigurno će oni igrati čvrsto, na kontru i polukontru. Da li će to biti grubo, zavisi od sudije. Ne verujem da će Smederevo da dođe na 'Marakanu' i 'prebije' nas", kazao je Prosinečki.

Po njegovim rečima, Uroš Ćosić i Brazilac Kadu propustiće Kup utakmicu, dok će Darko Lazović konkurisati za startnu postavu.

Za duele sa Smederevom i Partizanom neizvesni su još nastupi Milana Vilotića, Nenada Kovačevića, Stevana Reljića i Lija Adija.

Povezane vesti: Prosinečki: Favoriti smo protiv Smedereva Prosinečki: Nekim igračima nije mesto u Zvezdi! Prosinečki: Imali smo sreće, bili smo bolji sa 10 nego sa 11 igrača Prosinečki: Bio je ovo čudan meč Prosinečki: Teško je bilo vratiti se posle Rena, zaslužena pobeda
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prosinečki: Pričaćemo o derbiju posle Smedereva

Izvor: Utakmica.rs, 22.Nov.2011

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da se njegova ekipa nalazi u teškoj situaciji zbog velikog broja povređenih igrača, ali da očekuje pobedu u četvrtfinalu Kupa Srbije protiv Smedereva. – Igraće samo oni koji su zdravi i verujem da će...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Prosinečki očekuje pobedu protiv Smedereva

Izvor: NaDlanu.com, 22.Nov.2011

Verujem da Crvena zvezda protiv Smedereva može da ostvari povoljan rezultat, rekao je danas trener crveno belih Robert Prosinečki. .."Pobeda nam je cilj, igramo na našem stadionu, bilo bi sjajno kada bi na taj način završili ovogodišnji ciklus u Kupu", naglasio je Prosinečki na konferenciji...

Nastavak na NaDlanu.com...

Savanović: Treba nam pobeda nad Partizanom

Izvor: Blic, 23.Nov.2011, 09:50

Košarkaš turskog Efesa i reprezentativac Srbije Duško Savanović istakao je da i pored polovičnog učinka u Evroligi, klub nije u panici odnosno da svi u njemu veruju kako će novi bodovi biti upisani posle duela sa Partizanom koji se u Istanbulu u sredu igra od 19 časova po srednjeevropskom vremenu..."Situacija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.