Savanović: Treba nam pobeda nad Partizanom

Izvor: Blic, 23.Nov.2011, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savanović: Treba nam pobeda nad Partizanom

Košarkaš turskog Efesa i reprezentativac Srbije Duško Savanović istakao je da i pored polovičnog učinka u Evroligi, klub nije u panici odnosno da svi u njemu veruju kako će novi bodovi biti upisani posle duela sa Partizanom koji se u Istanbulu u sredu igra od 19 časova po srednjeevropskom vremenu.

"Situacija nije baš najbolja, ali nije dramatična. Veoma je teško imati ekipu sa 10 jako kvalitetnih igrača, plus dva juniora. Kao jedini kiks mogu da prihvatim Šarlroa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kod kuće, možda i Makabi. Opet, to smo kompenzovali sa Milanom i Partizanom u gostima", rekao je Savanović.

On je potom naglasio i da se kroz tursku ligu rade pripreme za naredne mečeve Evrolige.

"Ovde se uglavnom sve vrti oko četiri, pet ekipa. Mi smo poslednju dobili sa 30 razlike. Tako da kroz utakmicu, možeš da spremaš sledeću. Gledano tako, već smo počeli pripremu za Partizan. Na dobrom smo putu. Nije nam pod moranjem, ali nema tu previše filozofije, mnogo nam trebaju ti bodovi", rekao je Savanović za Sportski žurnal.

Povezane vesti: Barać: Moramo da zaustavimo Pekovića i da dobijemo Partizan Kecman pred Istanbul: Voleli bismo još jedno iznenađenje u gostima Real iskalio bes nad Unikahom posle poraza od Partizana Savanović: Ne smetaju mi uvrede, merilo je aplauz na početku Lo: Prelomila je treća četvrtina; Raduljica: Publika nas činila boljim nego što jesmo

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.