Posle Novakove pobede nad Nadalom pojavila se fotka o kojoj danas bruji ceo svet (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 15:22

Posle Novakove pobede nad Nadalom pojavila se fotka o kojoj danas bruji ceo svet (FOTO)

Još jedan dokaz da je potpuno drugačiji od drugih.

Pored početka Evropskog prvenstva, oči svetske sportske javnosti juče su bile usmerene i na Pariz na jedan od najboljih mečeva u istoriji tenisa u kojem je Novak Đoković savladao Rafaela Nadala. Bezrezervna borba se vodila za svaki poen, a na kraju se posle velikog preokreta radovao Srbin i pokazao celom svetu da "kralj šljake" ipak nije nepobediv. Onoga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutka kada je odigran poslednji poen internet su preplavile Novakove slike i čestitke za pobedu. U moru raznoraznih klipova, poruka i slika izdvojila se jedna koja je oduševila bukvalno sve. Srpski teniser, Filip Krajinović čestitao je svom saigraču iz reprezentacije na više nego originalan način.

On je sa svetom podelio do sada neviđenu Novakovu sliku koja je nasmejala i oduševila sve. Njom je Novak još jednom pokazao da je potpuno drugačiji od drugih ali i koliko uživa u tenisu i svemu što sa njim ima veze. A pored toga što je jedan od najboljih igrača u istoriji belog sporta on se i sjajno zabavlja.

Belgiju mnogi smatraju favoritom za osvajanje EURO 2020, a koliko je to realno možda vidimo već večeras (21.00) kada igraju sa Rusijom u Sankt Peterburgu. Kvota na Belgiju je 1,80, na Rusiju 4,70, a na iks 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Belgija - Rusija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.