Nadal odustao od Pariza, Đoković ponovo broj jedan

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Okt.2018, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal odustao od Pariza, Đoković ponovo broj jedan

Sprski teniser Novak Đoković od narednog ponedeljka će ponovo biti prvi na ATP listi, pošto je Španac Rafael Nadal danas odustao od nastupa na mastersu u Parizu.

Nadal je na početku turnira u Parizu trebalo da se sastane sa zemljakom Fernandom Verdaskom, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << se neposredno pred meč povukao zbog bolova u stomaku.

"Nekoliko dana sam osećao probleme u predelu stomaka, naročito kada serviram. Razgovarao sam sa lekarima i preporučili su mu da ne igram", rekao je Nadal.

Đoković je u prvom kolu mastersa u Parizu slavio protiv Portuglca Žoaoa Souze, a naredni protivnik biće mu Damir Džumhur iz Bosne i Hercegovine.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.