Novače, tamo si gde pripadaš, opet PRVI NA SVETU!

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2018, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novače, tamo si gde pripadaš, opet PRVI NA SVETU!

Novak Đoković je ponovo teniski kralj!

Novak Đoković će bez obzira na ishod turnira u Parizu od ponedeljka na prvo mesto ATP liste.

Naime, Rafael Nadal je odustao od poslednjeg Mastersa u sezoni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << povukao se sa turnira, pa će prepustiti prvo mesto Novaku Đokoviću.

Nadal će izgubiti 180 bodova koje je branio, a čak i ako ispadne, Đoković će imati prednost od 55 bodova pred završni Masters.

Ako nastavi sa pobedama i žetvom trofeja, on bi od ponedeljka imao blizu 1000 bodova prednosti nad Špancem, što bi značilo, da bi najverovatnije osvojio prvo mesto na kraju godine, osim u slučaju da Nadal osvoji turnir, a Novak završi takmičenje u grupi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal ne igra Pariz, Novak ponovo prvi reket sveta

Izvor: VOA, 31.Okt.2018

Najbolji srpski teniser Novak Đoković od sledećeg ponedelja biće ponovo i najbolji teniser sveta.  Trideset-jednogodišnjem Beograđaninu, koji je u utorak uspešno startovao na poslednjem ovogodišnjem turniru serije Masters 1000 u Parizu, pobedom u dva seta nad Portugalcem Žoaom Souzom (7:5,...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.