Nadal: I Novak bi, verovatno, navijao za Tima protiv mene

Izvor: RTS, 25.Feb.2020, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: I Novak bi, verovatno, navijao za Tima protiv mene

Španski teniser Rafael Nadal izjavio je da ne vidi ništa čudno što je u finalu Australijan opena navijao za Dominika Tima i da veruje kako bi, da je situacija bila obrnuta, Novak Đoković uradio isto.
Novak se pobedom nad Timom u finalu Australijan opena vratio na prvo mesto ATP liste, na kojem je smenio upravo Nadala, ali se i približio Špancu na dva grend slem trofeja zaostatka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
"Zaista ne znam šta se događa sa ovim svetom? Živimo sa licemerjem. Imam dobre odnose sa Timom i Đokovićem, ali realno je da kažem da želim pobedu Tima kako Novak ne bi imao više grend slem titula od mene. Siguran sam da tako misli i Novak, ako ga pitate za koga bi navijao u finalu grend slema, za Tima ili mene, verovatno bi izabrao Tima", rekao je Nadal novinarima u Akapulku, gde ove nedelje učestvuju na turniru.
Nadal ima 19 grend slem titula, jednu manje od Rodžera Federera i dve više od Đokovića.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.