Indijan Vels: Novaka i Viktora put nanosi u polufinalu, Janka čeka Nadal u četvrtfinalu

Izvor: Blic, 07.Mar.2012, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indijan Vels: Novaka i Viktora put nanosi u polufinalu, Janka čeka Nadal u četvrtfinalu

Srpski teniseri Novak Đoković, Janko Tipsarević i Viktor Troicki nastup u Indijan Velsu će započeti tek u drugom kolu pošto su u prvoj rundi slobodni.

Prvi teniser sveta će odbranu titule započeti protiv jednog od kvalifikanata, a u trećem kolu će verovatno igrati protiv Južnoafrikanca Kevina Andersona. Osmina finala bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mogla Novaku da donese duel protiv Rišara Gaskea, a u četvrtfinalu potencijalni protivnici nailaze u vidu Nikolasa Almagra, Keija Nišikorija ili Tomaša Berdiha.

Polufinale je najverovatnije rezervisano za reprizu iz Dubaija jer je na istoj strani žreba Endi Marej, a tek u borbi za titulu prvog tenisera sveta bi mogao da čeka duel sa Rafaelom Nadalom ili Rodžerom Federerom.

Tipsarević će kao deseti igrač sveta u Indijan Velsu početi pohod duelom protiv boljeg iz duela Bernarda Tomića i Žila Milera. Janka će žreb navesti verovatno na Marina Čilića, a onda verovatno i na Žo-Vilfreda Congu. U četvrtfinalu put ga nosi na Rafaela Nadala.

Viktor Troicki nastup u Indijan Velsu startuje mečom između pobednika susreta Flavija Ćipole i Rajana Herisona, a već u trećem kolu ga čeka veliki izazov u vidu Endija Mareja. Ukoliko napravi iznenađenje i pobedi britanskog tenisera, na putu do finala bi mogao da se sastane i sa Novakom Đokovićem, ali tek u polufinalu.

Povezane vesti: ATP lista: Janko i Del Potro obrnuli pozicije, Troicki pao na 25. mesto Đoković, Tipsarević i Troicki zadržali pozicije na ATP listi ATP lista: Novak i dalje prvi, Troicki napredovao za dva mesta Novak započeo 34. nedelju na vrhu ATP liste, Viktor nazadovao dva mesta Đoković započeo 33. nedelju na vrhu ATP liste, Tipsarević i Troicki zadržali pozicije
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.